Zaštita podataka

Pregledavanje web stranica www.aditus-pro.hr (dalje u tekstu: web stranica) anonimno je te se tom prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili vašu identifikaciju.

Upisom osobnih podataka na za to predviđena polja na web stranicama potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da ih koristimo u svrhu u koju su podaci dani, a na što ćemo vas posebno upozoriti. Prilikom upisa osobnih podataka na za to predviđena polja na web stranicama, uputit ćemo vas na ovu Zaštitu privatnosti kako biste se upoznali sa svojimpravima u odnosu na zaštitu predmetnih osobnih podataka.

Prilikom korištenja naših usluga možda će od vas biti zatraženo da date osobne podatke. Davanje ovakvih informacija je dobrovoljno. Vaši osobni podaci bit će korišteni strogo u suglasnosti sa zakonima o zaštiti podataka koji vrijede u Hrvatskoj. Osobni podaci predočeni na prezentaciji koriste se u standardnim procedurama u cilju obrađivanja vaših zahtjeva. Obrada i upotreba vaših podataka za savjetovanje ili primanje reklamnih i promotivnih usluga moguća je samo uz vašu izričitu suglasnost. U svakom trenutku možete tražiti obustavu primanja promotivnih materijala kao  i brisanje vaših osobnih podataka.

Za sva pitanja i ostvarivanje prava u obradi vaših podataka možete kontaktirati banku na telefonski broj098 160 1261.

Opća uredba o zaštiti podataka predviđa sljedeća prava: pravo da budete informirani o obradi vaših osobnih podataka, pravo na ispravak netočnih podataka, pravo na brisanje i ograničenje obrade, pravo na prenosivost te pravo na prigovor.

Aditus Pro ne prodaje, iznajmljuje ili posuđuje osobne podatke korisnika web stranica trećim stranama i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa.