100% PROLAZNOST NA NATJEČAJU KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA - KTG 2019

S velikim zadovoljstvom možemo objaviti da su svi naši klijenti ostvarili pravo na potporu na natječaju konkurentnost turističkog gospodarstva 2019- godine. Iako su 2 od 3 klijenta smještena u razvijenim turističkim destinacijama, što automatski nosi manje bodova, uz kvalitetnu projektnu prijavu ostvarili su potporu za daljini turistički razvoj. Iskustvo naših djelatnika u turističkoj djelatnosti, kao i napredno znanje o marketingu i marketing strategiji, ključni su faktori kod pisanja kvalitetnih projektnih prijava na KTG 2019.

Posebno nam je zadovoljstvo naglasiti da smo sa svim klijentima dogovorili suradnju i na puno većim projektima. Prepoznali su u nama agenciju s kojoj žele ostvariti dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Klijenti koji su ostvarili potpore su:

  • Mirabella Tours iz Solina, mlada agencija koja prepoznala potencijal aktivnog turizma u zaleđu. Ostvarili su pravo na potporu za ulaganje u kupnju opreme i širenje kapaciteta. Trenutno smo u fazi pripreme projektnog prijedloga za nastup na međunarodnim sajmovima.
  • OPG Marija Tudor Šore, obiteljsko gospodarstvo iz mjesta Milna na otoku Hvaru. Ostvarili smo potporu za ulaganje u kušaonicu kao prvi korak u širenju turističke djelatnosti. U pripremi je projektni prijedlog za apliciranje na mjeru 6.2 i proširenje turističke ponude.
  • Hostel Omiš, stilski uređeni objakat na samom ušću Cetine koji spaja moderno uređenje s prirodnim krajolikom. Ostvarili potporu za proširenje poslovanja i ulaganje u dodatni sadržaj Hostela(bike). Također pripremamo projekt ulaganja u zaleđu Omiša u dodatne turističke kapacitete.

Prijava na natječaj samo je završna faza apliciranja za bespovratna sredstva. Mi naše klijente već sada pripremamo za neke buduće natječaje. Skoro svi projekti zahtijevaju kvalitetan plan razvoja i razrađenu strategiju održivosti nakon završetka projektnih aktivnosti. Iz toga razloga, iznimno je važno prezentirati kvalitetnu marketing strategiju prilagođenu Vašem poslovanju. Naši stručnjaci na tom području svakom projektu će osigurati dodanu vrijednost prilikom evaluacije.

Rezultate natječaja možete pogledati na stranicama Ministarstva turizma.

Ako se i Vi želite postati dio uspješne priče slobodno nas kontaktirajte.