DIGITALNI MARKETING

Društvene mreže

Marketing društvenih mreža. Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube...

Web dizajn i SEO

Izrada i dizajn web stranica, Search Engine Optimization

Google Ads i Analytics

Google oglašavanje i praćenje analitike oglasa

Zakoračite u digitalni svijet

Iskoristite sve mogućnosti koje vam pružaju novi digitalni kanali oglašavanje. Napravite novu, modernu web stranicu, profile na društvenim mrežama, oglašavajte se na internetu točno ciljanoj publici.  Ugovorite paket marketing usluga i ostvarite dodatne pogodnosti i popuste. Iskoristite EU projekte i uključite promotivne aktivnosti u projektne troškove. Za klijente koji ugovore usluge digitalnog oglašavanja, pišemo prijave na EU natječaje besplatno.

Mjerljivi rezultati

Putem Analitycs alata uspoređujemo rezultate različitih strategija u stvarnom vremenu i biramo najbolje metode oglašavanja.

Ciljana grupa

DigitalnI marketing i digitalne metode promocije omogućavaju nam direktno ciljane potencijalnih klijenata u svim dijelovima svijeta.

Direktna interakcija

Digitalni marketing pruža mogućnost izravne komunikacije s kupcima i pružanje znatno kvalitetnije usluge od konkurencije.

Osobni pristup

Korištenjem digitalnih kanala oglašavanja svakom klijentu pružate personaliziran pristup i višu razinu zadovoljstva.

Znatno jeftinije

Znatno jeftinije od tradicionalnih promotivnih kanala. Već uz minimalna ulaganje u digitalni marketing i oglašavanje ostvarujete vidljive rezultate.

Brza prilagodba

U realnom vremenu reagirate na svaku promjenu na tržištu i prilagođavate vašu digitalnu strategiju novim zahtjevima tržišta.

Mi znamo pravi put

Web dizajn i SEO 100%
Društvene mreže 90%
Google Ads i Analytics 90%
Sadržaj 80%