EU
PROJEKTI

EU projekti i natječaji, poslovni planovi i investicijske studije...

inovacije proizvodnja turizam

Operativni program namjenjen poduzetnicima za ulaganje u proizvodnju, inovacije, informatizaciju. EU projekti, mikro i mali krediti, HBOR, HAMAG BICRO…

EU projekti u poljoprivredi. Program namjenjen poljoprivrednicima i ulaganju u manje razvijena turistička područja i razvoj ruralnih sredina.

Operativni program koji ima za cilj financiranje projekata u svrhu smanjenja socijalne nejednakosti, očuvanju okoliša i pomoći ugroženim skupinama društva.

Aditus Pro okuplja stručnjake iz više različitih oblasti kako bi na jednom mjestu pružili sve usluge koje su potrebne za osmišljavanje, realizaciju i promociju projekata financiranih iz EU fondova, ministarstava i ostalih izvora financiranja. Naš koncept okuplja partnere sa specijalističkim znanjima na području informatike i digitalnih tehnologija, financija, poljoprivrede, turizma, građevine, arhitekture…

Pišemo projektne prijave za sve EU projekte, poslovne i investicijske planove, sudjelujemo s vama u provedbi od početka do kraja. Savjetujemo vas kod odabira optimalnog načina financiranja odabirom jednog ili više dostupnih izvora. Radimo realne procjene mogućnosti dobivanja sredstava tako da ne trošite svije resurse na natječajima koji nisu optimalni Vašim potrebama.

Naš jedinstveni koncept nudi posebne pogodnosti za klijente kroz izradu prilagođenog marketing plana u sklopu apliciranja na EU natječaje. Jer skoro svi EU projekti uključuju i troškove marketinga i promoviranja i donose dodatne bodove projektu i održivosti.

VI ISKORISTITE NAŠ POTENCIJAL A MI ĆEMO VAŠ

EU Projekti Aditus Pro