PRIPREMA I PROVEDBA EU PROJEKATA

ADITUS PRO TEAM

KONCEPT ADITUS PRO

Konzultamtske usluge pripreme i provedbe EU projekta

Razrada ideje i mogućnosti financiranja, odabir optimalnog natječaja, priprema natječajne dokumentacije i sudjelovanje u provedbi. Izrada marketing strategije. Brzo, efikasno i uspješno. Obratite nam se s povjerenjem. Aditus Pro team

Konzultantske usluge pripreme i provedbe EU projekta

Koncept Aditus Pro okuplja specijalizirana poduzeća iz više različitih oblasti kako bi na jednom mjestu pružili konzultantske usluge koje su potrebne za osmišljavanje, realizaciju i promociju projekata financiranih iz EU fondova, ministarstava i ostalih izvora financiranja. Naš koncept okuplja partnere sa specijalističkim znanjima na području informatike i digitalnih tehnologija, financija, turizma, građevine, arhitekture…

Kroz dosadašnje iskustvo uvidjeli smo da postoji veliki interes za apliciranjem na natječaje, ali zbog nepripremljenosti i nezadovoljavanja uvjeta, još uvijek znatan dio sredstava ostaje neiskorišten.

Mi Vas vodimo kroz složene procese EU natječaja od samog početka. Od ideje, uvjeta prihvatljivosti, odabira natječaja najprikladnijeg za Vaše potreba pa do faze pisanja projekta, investicijske studije i faza provedbe projekta. Od ideje do realizacije mi smo tu za Vas.

Uz konzultantske usluge pripreme i provedbe EU projekta nudimo i usluge izrade marketing strategije prilagođene Vašem poslovanju. Vama ostaje samo da radite ono u čemu ste Vi najbolji. Sve ostalo je naša briga.

MARKETING I PROMOCIJA - DIGITALNI KANALI OGLAŠAVANJA

Priprema i provedba EU projekta je često usko povezana s marketingom i promocijom. Većina EU projekta u prihvatljive troškove uključuju trošak marketinga i promocije. Uz takve mogućnosti mi Vam već kod pripreme projekta radimo prilagođenu strategiju ulaganja u digatalnu promociju. Ako želite koristiti naše usluge digitalnog oglašavanja ostvarujete posebne pogodnosti na usluge pripreme i vođenja EU projekata. A skoro svi natječaji dodatno boduju kvalitetnu održivost i razrađenu marketing strategiju ulaganja.

Kroz izradu i optimizaciju web stranica, vođenja društvenih mreža, Google Ads i Analytics računa vodimo Vas u digitalni svijet neizostavnih alata modernog poslovanja. Danas se kaže da ako niste na društvenim mrežama i internetu kao da i ne postojite. Od pojedinačnih usluga do potpune marketinške strategije vodimo Vas u svijet neiscrpnih mogućnosti. Ako ste poduzeće koje teži razvoju, poljoprivredno gospodarstvo ili udruga, na pravom ste mjestu.

Kontaktirajte nas u bilo kojem trenutku i saznajte sve o bespovratnim sredstvima i mogućnostima financiranja iz EU fondova. Mi smo tu radi Vas.

EU FONDOVI

Konzultantske usluge pripreme i vođenja EU projekta, izrada poslovnih planova i investicijskih studija

Digitalni Marketing

Izrada modernih web stranice, Društvene mreže, SEO, Google oglašavanje i analitka...
Saznajte više

KLIJENTI O NAMA