trebate sredstva za razvoj poslovanja?

IZRADA POSLOVNIH PLANOVA I INVESTICIJSKIH STUDIJA ZA POTREBE APLICIRANJA ZA RAZVOJNE KREDITE HBOR-A I HAMAG BICRO-A.

Obratite nam se s povjerenjem jer naši iskusni djelatnici Vam stoje na raspolagnju.

Molimo Vas napišite ukratko kako Vam možemo pomoći.

Razvojni krediti HBOR-a

Poslovni subjekti privatnog sektora – trgovačka društva, obrtnici, fizičke osobe koje samostalno obavljaju djelatnost, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), zadruge i ustanove.

ESIF mikro i mali zajmovi i jamstva

Mikro i mali gospodarski subjekti i fizičke osobe koje u slučaju da se zajam odobri moraju registrirati gospodarski subjekt. Krediti od 1 000 - 50 000 Eura uz poticajnu kamatnu stopu od 0,5 - 1,5.

Financiranje putem poslovnih banaka

Ako trebate pomoć kod pronalaska poslovne banke za razvoj Vašeg poslovanja i financiranje poslovne ideje slobodno nas kontaktirajte. Surađujemo s više poslovnih banaka u RH.

HBOR - Razvojni krediti i programi

Kako bi hrvatskim poduzetnicima dodatno olakšao pristup svojim sredstvima kreditiranja, HBOR je od 1. svibnja ove godine postojećih 25 programa kreditiranja sažeo u 9 programa koji su objedinili sve pogodnosti, a uvedene su i nove.

Tako tržišno konkurentni poduzetnici koje se bave djelatnostima od posebnog interesa – poljoprivredom i ribarstvom, prerađivačkom industrijom ili računalnim programiranjem od sada svoje investicije mogu kreditirati uz kamatnu stopu koja iznosi 1,5 posto uz mogućnost dodatnog sniženja za 0,2 postotna boda za zapošljavanje mladih i do 0,572 postotna boda za inovativne poduzetnike (po InnovFin kriterijima) što u konačnici znači da kamatna stopa za ove poduzetnike može biti 0,728 posto.

Detaljnije pogledajte na stranicama HBOR-a.

HAMAG BICRO - ESIF financijski instrumenti

Financijski instrumenti su jedan od najučinkovitijih načina korištenja financijskih resursa radi ostvarivanja ciljeva poticanja malog i srednjeg poduzetništva.

Iskoristite mikro ili mali ESIF zajam do maksimalnog iznosa od 50 000 Eura i vrlo povoljnu kamatnu stopu. Krediti su namijenjeni mikro, malim i srednjim poduzetnicima kao i fizičkim osobama koje tek pokreću svoje poslovanje.

Također, Hamag Bicro nudi jamstva za osiguranja Vaše poduzetničke investicije. Izdaju se za osiguranje dijela glavnice kredita kojeg izdaju poslovne banke ili HBOR.

Detaljnije pogledajte na stranicama HAMAG BICRO-a.

KONTAKT

Mob: 098 160 1261
Email: info@aditus-pro.hr
Stjepana Štafileja 10, 21217 Kaštel Štafilić
PON-PET 09:00 - 18:00